Skip to content Skip to footer

Shërbimi ynë kryesor është transport/bartja i/e kufomave. Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan, në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit.

Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.

Sipas kërkesës tuaj, ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit), etj!

Ne, po ashtu ofrojmë edhe arkivole sipas porosisë.

Ne jemi gjithmonë aty për ju. Thjesht na telefononi dhe vijmë tek ju.

Ne jemi të përpiktë

Ne përpiqemi të jemi gjithmonë të përpiktë me dërgesat ose me transportin e kufomave për në vendlindje.

Përvoja e transportit të kufomave

Suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave që ne ofrojmë.

Përgjegjësia gjithpërfshirëse

Transporti i kufomave është pergjegjesi jone!

Shërbime të Pakrahasueshme

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali

Shërbim i shkëlqyeshëm

Krijimin e shërbimeve të shkëlqyera për transportimin e kufomës është detyra jonë.

Pasioni për të transport kufomash

Pasioni ynë ndaj tranportit të kufomave është shumë vjeçarë.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637