Skip to content Skip to footer
8080
Mbi Vite
Mbi 20 Vite Eksperiencë

Funerali Elezi

“Kompania Jonë ka një përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave, dhe ka një Staf profesional. Për Sukësesin e aktivitetit tonë, ju kemi borxh shumë Klientëve të cilët janë shumë të kënaqur nga shërbimet dhe korrektësia jonë. Përvoja e këtij Profesioni na bëri që të jemi më të kërkuarit! Prandaj na lejoni që të jemi pranë jush në momentet më të vështira dhe të trishtuara të Jetës tuaj. Na lejoni gjithashtu që t’ju marrim edhe Brengat e Juaja. Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe si (Kosovë, Shqipëri , Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni), bëhet me Autoveturat më moderne dhe plotësisht me ajër të kondisionuar, si dhe Aeroplan. Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si p.sh: Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë…”

Përfitoni nga shërbimet tona cilësore

Përjetoni diferencën

Ne ofrojmë mundësi unike (transport kufomash) për familjet për të krijuar momente shërimi pas humbjes.

Bartja e Kufomave për në Atdhe bëhet nga të gjitha vendet e Evropës si:
Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

Pse duhet të na zgjidhni neve

Ne përpiqemi të jemi gjithmonë të përpiktë me dërgesat ose me transportin e kufomave për në vendlindje.

Suksesi ynë është i lidhur drejtpërdrejt me cilësinë e shërbimit të transportit të kufomave që ne ofrojmë.

Transporti i kufomave është pergjegjesi jone!

Ne jemi të lidhur për të ngritur mëngët dhe për të ndihmuar në çdo rast funerali.

Krijimin e shërbimeve të shkëlqyera për transportimin e kufomës është detyra jonë.

Pasioni ynë ndaj tranportit të kufomave është shumë vjeçarë.

Shërbimet tona, lehtesojnë shqetësimet tuaja!

FAQ

Shërbimi ynë kryesor është transport/bartja i/e kufomave. Bartja e Kufomave bëhet me Autoveturë ose Aeroplan, në mënyrë të shpejtë, të sigurtë dhe korrekte deri në vendin e varrimit.

Ne e kryejmë edhe rregullimin e dokumentacioneve të duhura për dërgimin e të ndjerit brenda 24 Orëve.

Sipas kërkesës tuaj, ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit), etj!

Ne, po ashtu ofrojmë edhe arkivole sipas porosisë.

Ne jemi gjithmonë aty për ju. Thjesht na telefononi dhe vijmë tek ju.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637