Skip to content Skip to footer

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Kosovë, Shqipëri, Malin e Zi, Kosovën Lindore si dhe Maqedoni

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.

Transport Kufomash

Organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637