Skip to content Skip to footer


Transport i kufomave nga Gjermania për në Kosovë

Transport i kufomave nga Gjermania për në Kosovë Dëshironi të plotësoni dëshirën e fundit të të dashurit tuaj që të varroset në vendin e tij? Ju nuk jeni të sigurt se cilat rregulla ligjore duhet të…


Transport i kufomave nga Gjermania për në Luginën e Preshevës

Transport i kufomave nga Gjermania për në Luginën e Preshevës Për vite me radhë bashkëpunojmë me institucione fetare nga mbarë Gjermania dhe mbështesim riatdhesimin e personave të vdekur nga gjitha anët e Gjermanis në Luginën…


Transport i kufomave nga Gjermania për në Maqedoninë Veriore

Transport i kufomave nga Gjermania për në Maqedoninë Veriore Falë rrjetit tonë në gjithë Gjermaninë, ne jemi shoqëruesi juaj kompetent dhe partneri konfidencial në kohë të vështira. Një familjar vdes në Gjermani dhe…


Transport i kufomave nga Gjermania për në Mal të Zi

Transport i kufomave nga Gjermania për në Mal të Zi Riatdhesimi i personave të vdekur nga gjitha anët e Gjermanis për në Mal të Zi kërkon permbajte në rregullat ndërkombëtare. Këto përfshijnë dokumente të ndryshme…

Kompania jonë me një përvojë më shumë se një Dekadë ju ofron këto Shërbime:

Shërbimet Tona:


Transport kufomash

Bartja e Kufomave nga vendet Evropiane për në Atdhe!
Read more


Rregullimi i dokumentave

Rregullimi i dokumentacionit të nevojshëm.
Read more


Organizim të ritualeve

Ne bëjmë organizimet rituale (fetare), Hoxhën (larjen e të ndjerit)!
Read more


Sipas porosisë

Ne, gjithashtu ofrojmë edhe Arkivole sipas Porosisë dhe nevojave tuaja.
Read more


Kompania Funerali Elezi:

Me përvojë mbi 20 vjeçare për transportin e kufomave.

Ne ju ofrojmë zgjedhje të shumta si:
Transportin e të ndjerit, Rregullimin e Dokumentacionit përkatës, Organizim të ritualeve, dhe Shërbime (Arkivole) sipas Porosisë!

Telefon: +49174 1006637
WhatsApp: +49174 1006637